Aina ihannepainossa <3
Lopulliset hyvästit jojoilulle!
 Vuosia etsin mahdollisimman luonnollista ratkaisua, jonka avulla laihduttajat pääsisivät ihannepainoonsa terveellisesti ja pysyvästi. Konsepti on nyt valmis ja testattu! – Ainoa edellytys on, että haluat laihtua pysyvästi ja hyvää oloa lisäämällä, et enää koskaan kehoa kurittamalla. Lue lisää, ja kääritään hihat <3
 
Hyvin ruokittu, mutta aliravittu? 

Rakensin tämän vaihtoehdon kaikille niille, jotka ovat väsyneitä ikuiseen laihduttamiseen, mutta jotka haluavat edelleen saavuttaa luonnollisen painon, ja mikä tärkeintä, voida hyvin.

Tämä laihdutusvalmennus toimii modernisti netissä, jotta se on kaikkien ulottuvilla. Ihannepainoa kohti kuljetaan pitkäjänteisesti ja terveellisesti, ilman nälkää. Kyse on elintapojen ja asenteiden vähittäisestä muutoksesta. Etenemme lempeästi kehon perustarpeita kunnioittaen. Keho on ystävä ja arvokkain omaisuutemme. Sekin haluaa eroon liikakiloista, joten autetaan sitä karistamaan epäterveet rasvavarastot pysyvästi. Lopputuloksena on uusi olemus ja energinen olo*.

Tämä vaihtoehto ei edellytä monimutkaisten kokkaustaitojen opettelua, koska hyödynnämme luonnollisia ravintotiivisteitä (whole foods). Niiden avulla varmistamme, että saat riittävästi ravintoaineita, ja jojottaminen loppuu. Lisäksi syöt normaalia värikästä, terveellistä ruokaa. Sokeri, valkoiset jauhot ym. turhat ruoka-aineet unohtuvat pikkuhiljaa, kun keho alkaa pyytää sitä mikä oikeasti ravitsee*.   

Voisiko tämä olla sinun tapasi päästä tavoitteeseen? Lähetä viestiä, niin jutellaan lisää: pirkko(at)eatbenow.com  
 
*Vastuuvapauslauseke
Tämä laihdutus-vaihtoehto on rakennettu elämänmuutoksesi tueksi. Jokainen keho on erilainen ja tulokset vaihtelevat henkilöittäin, ottaen huomioon yksilölliset ikään, ruokailutapoihin, terveyteen, elämäntapoihin ja asenteisiin jne. liittyvät tekijät. Tätä vaihtoehtoa ei ole tarkoitettu korvaamaan tai olemaan vaihtoehto terveydenhuollon ammattilaisen ohjeille. Ennen minkä tahansa ravitsemuksellisen ohjelman ja/tai treeniohjelman aloittamista, voit pyytää lääketieteen asiantuntijan lausunnon. Mikäli sairastat jotain sairautta tai sinulla on jonkinlaisia oireita, psyykkisiä tai fysiologisia, olet suunnitellut raskautta tai olet raskaana, sinun tulee aina konsultoida lääkäriäsi.