EatBeNow -syysaamutIloa, harmoniaa ja pysäyttämätöntä energiaa!

Hyvä olo on tehdasasetus. Sitä kohti!
EatBeNow -lauantaiaamut on omistettu elinvoimalle, inspiraatiolle ja oivalluksille. Sukellamme aiheisiin, jotka koskettavat jokaista, elämän jokaisena päivänä.

La 25.11. klo 10-12.
Hyvinvoivan naisen ruokavalio 

Tällä kertaa vietämme aamupäivän naisten kesken. Aiheena kehon ja mielen ruoka sekä mm. se, kuinka varmistetaan energinen ja tasapainoinen olo ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta. Unohda fyysinen rääkki ja dieettikurimus, jos haluat kukoistaa. Elämänsä kuntoon pääsee luonnollisilla elintavoilla ja pilke silmäkulmassa. Anti-Aging alkaa sisältä! Pitkäjänteisyys ja pienet sisukkaat askeleen ovat tärkeimpiä. Vaatimuksena on sitoutuminen itseen ja kenties ripaus uudenlaista asennetta, mutta palkinto on korvaamattoman arvokas. – Faktaa, harjoituksia ja vinkkejä naisellisista hyvinvointia edistävistä ruoka-aineista. Smoothietarjoilu.

La 23.9. klo 10-12.

Tehokkaampi ilman stressiä – Kuinka työ opetetaan tekemään itse itseään?

Luova tehokkuus on taitolaji. Inspiraatio on merkki uuden oven avautumisesta. Paretonin periaatteen mukaan 20% toiminnasta tuottaa 80% tuloksesta. Olennaista on oppia tiedostamaan ja toimimaan, kun oikea impulssi tulee kohdalle. Oivallat, miksi parhaat ideat noukitaan myötävirrasta. Ymmärrät miksi työ alkaa tehdä itseään, kun pysyy valppaana ideoille, ratkaisuille ja tärkeille kohtaamisille. – Faktaa, harjoituksia sekä arkeen istuvat ohjeet. Smoothietarjoilu.

La 7.10. klo 10-12.
Voittajan ruokavalio – Millainen ruoka pitää ajatuksen kirkkaana ja menestyksen etukenossa?

Hyvä ravitsemus ja energisyys ovat kapasiteetin ja täyteläisen elämän perusta. Ihminen on sitä mitä syö, joten pitelemätön energia ja älykkyys on tuotava lautaselle. Mitä paremmin solut on ravittu sitä tehokkaammin keholla on mahdollisuus huoltaa itseään, ja sitä tehokkaammin aivot toimivat. Kylkiäisenä saat sutjakan ja säteilevän olemuksen.
– Faktaa, harjoituksia ja vinkkejä terveellisistä ruoka-aineista. Smoothietarjoilu.

Oppaana: Pirkko Tavaila, Certified Holistic Health Coach, KTM, MTi, WholeBody Focusing Practitioner (in training)

Paikka: Pursimiehenkatu 13, HELSINKI
Enintään 10 osallistujaa.

Hinta: 70€ /kerta (sis. alv 24%).
Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.
Peruutustapauksessa maksun voi hyödyntää ystävä, eli hyvä kiertämään <3

Ilmoittautumiset ja ruokarajoitteet:

pirkko(at)eatbenow.com