INSPIROIVA JA VOIMAANNUTTAVA WORKSHOP TYÖYHTEISÖLLE, 2h

Mitä, Miksi, Miten? 

Huipputiimi pysyy huipulla, kun se voi hyvin. Vauraus ja menestys ovat hyvän olon sivutuotteita. Kahden tunnin "kädet savessa" -rautaisannos siitä, mikä antaa energiaa, hyvän keskittymiskyvyn ja rohkeuden toimia, kun huippuidea syntyy. Faktat edellä ja hauskasti.

Terveys on vaurautta.
Ravitseva ruoka on energisyyden, terveyden ja myös hyvän levon ehto. Moni on yliruokittu, mutta aliravittu. Kaikki sujuu helpommin ja vaivattomammin, kun keho saa tarvitsemansa ravintoaineet, yksilöllisesti sopivalla tavalla. Työ alkaa tehdä itse itseään, kun hyvä flow pitää huolen oikeista kohtaamisista, luovista ideoista ja tehokkuudesta.

Virkeys on vaurautta. Miten voi varmistaa, että yöllä nukkuu hyvin ja aamulla mieli tarjoilee menestysvision mukaisia ideoita? Oman sisäisen viisauden kanssa on hienoa tehdä töitä, kunhan sitä ensin oppii kuulemaan ja tottelemaan. Läsnäolon harjoittamisella on hienot seuraukset.

Hyvinvoinnin myötä jokainen yksilö saa aikaan enemmän ja laadukkaampaa, mutta pinnistelee vähemmän kuin ennen. Hyvinvoivassa työyhteisössä jokainen saa ja haluaa kehittyä ihmisenä ja ammattilaisena. Luovuus ja työnilo lisääntyvät.

Luento räätälöidään kohderyhmän erityistarpeisiin. Tässä teemoja:

• Menestys on tehdasasetus. Mitä se tarkoittaa?
• Apuja aivotutkijoilta: Miksi loistoidea listitään, ja kuinka estää aivojen turha hätäjarrutus?
• Helppoja vinkkejä, joilla muokata itselleen pikkuhiljaa menestyjän ruokavalio ja jäädä siihen koukkuun!
• Hauskasti mielen ruoasta eli siitä, miksi sitä saa mitä tilaa, ja miten voi varmistaa tilaavansa hyvää.

ELO-SYYSKUUSSA VARATUT 2h tiimivalmennukset enintään 20 hengen ryhmälle 550 € + alv. (Normaalisti 720 € + alv.) Sisältää matkakustannuksen pääkaupunkiseudulle. 
Erikseen tilattavissa: Teeman mukainen smoothie max 20 hengen ryhmälle.

Tiedustelut ja varaukset:
pirkko(at)eatbenow.com / 040 1955 424