HYVINVOIVA TYÖYHTEISÖ SAAVUTTAA ENEMMÄN 

Tavoitteena kestävä menestyksen nälkä!

Tässä esimerkit kolmesta erilaisesta, kolme kuukautta kestävästä työyhteisövalmennuksesta. Toteutus räätälöidään työyhteisösi tarpeisiin. Kaikissa vaihtoehdoissa rakennamme yhdessä hyvää viivan alle. Sisällöllä tähdätään aina yrityksen, yksilöiden ja koko työyhteisön parempaan kokonaisvaltaiseen menestykseen. – Asenteet muuttuvat, vastuunotto omasta motivaatiosta lisääntyy ja töissä on kivaa kiireestä huolimatta. Energisenä menestyksen nälkä kasvaa!

Näissä esimerkkivaihtoehdoissa on mukana myös yksilövalmennus. Yksilötapaaminen kestää tyypillisesti 60 min. Ryhmävalmennuksen kesto sovitaan sisällön ja asiakkaan toiveiden mukaan. 

BasicWork, 3kk (4 ryhmävalmennusta + 2 yksilövalmennusta)

Half&Half, 3kk
(3 ryhmävalmennusta + 3 yksilövalmennusta)

PrivateWork, 3kk (2 ryhmävalmennusta + 4 yksilövalmennusta)

Pakettiin kuuluu anonyymisti toteutettava sähköinen alkukartoitus, johon jokainen vastaa itsekseen. Alkukartoituksella varmistetaan, että jokainen osallistuja saa asettaa myös henkilökohtaiset tavoitteensa ja seurata niiden toteutumista. Minun tehtäväni valmentajana on varmistaa, että jokainen hyötyy sekä omasta, että kollegoidensa kehityksestä. 

Valmennus on inspiroivaa, innostavaa ja käytännönläheistä. Työnantaja, yhteisö ja jokainen yksilö nauttivat hyvinvoinnin mukanaan tuomista synergiaeduista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
pirkko(at)eatbenow.com / 040 1955 424