Pirkko Tavaila
Certified Holistic Health Coach, KTM, MTi
WholeBody Focusing Practitioner


Tervetuloa sivuilleni!
Tässä lyhyt kuvaus työstäni ja miten sitä teen.

Puhun paljon hyvästä, pysäyttämättömästä energiasta, koska muistan vielä millaista oli elää ilman sitä… – Kun energiaa riittää, kaikki on mahdollista. Itse asiassa kaikki tavoittelemisen arvoinen alkaa hyvästä energiasta. Hyvin voivalla ihmisellä riittää energiaa, hymy on herkässä, uni maistuu eikä vaakaa tarvitse vilkuilla. Elämä tuntuu hyvältä haasteista huolimatta.

Työni punainen lanka on yksilöllisyyden kunnioittaminen. Puhun paljon ravitsevasta ruokavaliosta, mutten tarjoa valmiita ratkaisuja. Yhtä oikeata dieettiä ei olekaan. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. Kolmenkymmenen vuoden ekonomi-taustani myötä osaa tukea kiireessä puurtavia asiakkaitani. Mottoni on, että jokaisella on oikeus nauttia hyvästä olosta, elämänilosta ja luonnollisesta terveydestä tässä ja nyt, vaikka on kiire ja monta rautaa tulessa.

Valmennusasiakkaani ovat yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä. Kahta samanlaista valmennusta ei ole, koska asiakkaillani on hyvin erilaiset tavoitteet ja elämäntilanteet. Yksi laihduttaa, toinen toipuu sairaudesta ja kolmas käy läpi suurta elämänmuutosta. Minun tehtäväni on kulkea rinnalla ja sparrata, ei antaa vastauksia. Viisaus asuu jokaisessa itsessä. Yrityksissä valmennus saattaa liittyä esim. muutosjohtamiseen tai ilmapiirin parantamiseen kiireen keskellä. Tavoitteenani on inspiroida ja saada asiakkaani innostumaan, olipa koolla pieni tai suuri joukko. Toimin myös mentorina, kirjoittajana ja luennoitsijana.

Kysy lisää tai tilaa ilmainen uutiskirjeeni osoitteesta pirkko(at)eatbenow.com, tai soita minulle numeroon 040 1955 424.