YKSILÖ- JA RYHMÄVALMENNUS

Mitä, Kenelle, Miten?

EatBeNow -valmennus tarkoittaa matkaa kohti parempaa tasapainoa. Teemoina matkan varrella ovat mm.
 energia, elinvoima, ruokahimot, kehon puhdistus, vahva luusto, solujen uusiutuminen, tasainen verensokeri, hauska ja nopea ruuanvalmistus.
 Keskustelemme todennäköisesti urasta, harrastuksista, luovuudesta, henkisestä kasvusta, ihmissuhteista jne. Kahta samanlaista matkaa ei ole. Sinä valitset vauhdin ja määrität tavoitteet. Yhdistämme uutta ja vanhaa tietämystä, ammennamme idän ja lännen viisauksista, jotta löydät omat vastauksesi. Riittää, että sitoudut itseesi ja uskallat heittäytyä kuulemaan sitä, minkä sisälläsi jo tiedät.


EatBeNow valmennus sopii sinulle, jos
 • Olet vihdoinkin valmis sitoutumaan konaisvaltaiseen kehitykseesi – Ei "Sitten kun" vaan tässä ja nyt.
 • Painonhallinta ja muut valtataistelut eivät ole sinun juttujasi. Sen sijaan olet halukas tekemään yhteistyötä kehosi kanssa, jotta se voi hyvin sekä näyttää ja tuntuu omalta. Oikea paino on sivutuote, kun alat pitää itsestäsi hyvää huolta.
 • Haluat nauttia hyvästä ruoasta, luonnollisesta terveydestä, säteilevästä olemuksesta, laadukkaasta unesta, elämänilosta, hyvistä ihmissuhteista, mielenrauhasta – kaikesta siitä mikä sinulle edustaa hyvää ja luonnollista elämäntapaa.
 • Uskallat heittäytyä kokeilemaan uusia juttuja, kenties ensimmäistä kertaa ikinä.
Mitä saat?

 • Kehon ja mielen ruokaa.
 • Lisää energiaa.
 • Avaimia henkiseen kasvuun ja kokonaisvaltaiseen kukoistukseen.
 • Opit kuuntelemaan ja tulkitsemaan kehosi viestejä.

 • Saat vinkkejä, joiden avulla opit ravitsemaan itsesi sinulle sopivalla, ravinteikkaalla ruualla.
 • Saat työkaluja, joiden avulla juuri sinä löydät oman tiesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
 • Sitoutumisesi palkintona on uusi elämäntapa, joka onkin itse asiassa sinulle luontaisin.
 • Alat tehdä valintoja entistä tietoisemmin, rehellisesti itseäsi kuunnellen.

 • Kun voit kokonaisvaltaisesti hyvin, luonnollinen paino ja sopusuhtainen ulkomuoto ovat itsestään selvyyksiä.

Miten matka taittuu?

Perusvalmennus kestää yleensä puoli vuotta, lomat pois lukien. Tapaamme 1+12 kertaa noin joka toinen viikko, tunti-puolitoista tuntia kerrallaan, valmennustavasta riippuen. Myös ryhmävalmennuksessa joka kolmas tapaaminen on yksilötapaaminen, jotta yksilölliset erityistarpeet tulevat huomioiduiksi. Valmennukseen kuuluu alkutapaaminen, jolloin käymme yhdessä läpi tilanteesi ja tavoitteesi. Maantieteellinen sijainti ei ole olennainen. Minulla on paljon myös ulkomailla asuvia yksilöasiakkaita, joita en tapaa koskaan kasvotusten. Voimme tavata esimerkiksi kotonasi, työpaikallasi, puhelimitse tai Skypen välityksellä. Jokainen valmennusmatka suunnitellaan yhdessä, asiakkaan asuinpaikka ja elämäntilanne huomioiden.

Lisäksi EatBoNow tarjoaa henkilökohtaista ylläpitovalmennusta, yksittäisiä teemavalmennuksia, työuraan ja erilaisiin projekteihin liittyvää mentorointia sekä monipuolista yritysvalmennusta.

Matkataan yhdessä kohti hyvää oloa, elämäniloa, elinvoimaa ja luonnollista terveyttä – elämää, jossa unelmat ovat totta nyt eivätkä vasta lomalla, saatikka eläkkeellä.

Ensimmäinen eli ns. kartoitustapaaminen kestää 60 min, eikä se sido jatkoon. Kartoitustapaamisen hinta on 75€. Sen jälkeen valittavanasi on erilaisia valmennuskokonaisuuksia. Suosituin vaihtoehto on PREMIUM-valmennus. Se sisältää 12 tunnin mittaista valmennustapaamista 6-8 kuukauden ajan. Tapaamme kasvokkain tai esim Skypen avulla. Pakettiin kuuluu tarvittaessa etätuki sähköpostein. PREMIUM-valmennuksen hinta on 220€ kuukaudessa, kuuden kuukauden ajan, eli yhteensä 1320€ (sis alv. 24%). 

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!
pirkko(at)eatbenow.com / +358 40 1955 424


Oikeudet muutoksiin pidätetään.