YKSILÖVALMENNUS & ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Mitä, Kenelle, Miten?

EatBeNow -valmennus tarkoittaa matkaa kohti parempaa tasapainoa. Keskustelemme matkan varrella juuri sinulle sopivasta ruokavaliosta, työstä, harrastuksista, luovuudesta, henkisestä kasvusta, ihmissuhteista jne. Kahta samanlaista matkaa ei ole. Sinä valitset vauhdin ja määrität tavoitteet. Riittää, että sitoudut itseesi ja uskallat heittäytyä kuulemaan sitä, minkä sisälläsi jo tiedät.


EatBeNow valmennus sopii sinulle, jos

 • Olet vihdoinkin valmis sitoutumaan konaisvaltaiseen kehitykseesi – Ei "Sitten kun" vaan tässä ja nyt.
 • Painonhallinta ja muut valtataistelut eivät ole sinun juttujasi. Sen sijaan olet halukas tekemään yhteistyötä kehosi kanssa, jotta se voi hyvin sekä näyttää ja tuntuu omalta. Oikea paino on sivutuote, kun alat pitää itsestäsi hyvää huolta.
 • Ymmärrät, että menestys on hyvinvoinnon sivutuote. Haluat nauttia hyvästä ruoasta, luonnollisesta terveydestä, säteilevästä olemuksesta, laadukkaasta unesta, elämänilosta, hyvistä ihmissuhteista, mielenrauhasta – kaikesta siitä mikä sinulle edustaa hyvää ja luonnollista elämäntapaa. 
 • Uskallat heittäytyä kokeilemaan uusia juttuja, kenties ensimmäistä kertaa ikinä.

Mitä saat?


 • Kehon ja mielen ruokaa.
 • Lisää energiaa.
 • Avaimia henkiseen kasvuun ja kokonaisvaltaiseen kukoistukseen.
 • Opit kuuntelemaan ja tulkitsemaan kehosi viestejä.

 • Saat vinkkejä, joiden avulla opit ravitsemaan itsesi sinulle sopivalla, ravinteikkaalla ruualla.
 • Saat työkaluja, joiden avulla juuri sinä löydät oman tiesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
 • Sitoutumisesi palkintona on uusi elämäntapa, joka onkin itse asiassa sinulle luontaisin.
 • Alat tehdä valintoja entistä tietoisemmin, rehellisesti itseäsi kuunnellen.

 • Kun voit kokonaisvaltaisesti hyvin, luonnollinen paino ja sopusuhtainen ulkomuoto ovat itsestään selvyyksiä.


Miten matka taittuu?

PREMIUM-valmennus kestää yleensä puoli vuotta, lomat pois lukien. Tapaamme 1+12 kertaa noin joka toinen viikko. Maantieteellinen sijainti ei ole olennainen. Minulla on paljon myös ulkomailla asuvia yksilöasiakkaita, joita en tapaa koskaan kasvotusten. Jokainen valmennusmatka suunnitellaan yhdessä, asiakkaan asuinpaikka ja elämäntilanne huomioiden. Lisäksi EatBoNow tarjoaa henkilökohtaista ylläpitovalmennusta, yksittäisiä teemavalmennuksia, työuraan ja erilaisiin projekteihin liittyvää mentorointia sekä monipuolista yritysvalmennusta.

Matkataan yhdessä kohti hyvää oloa, elämäniloa, elinvoimaa ja luonnollista terveyttä – elämää, jossa unelmat ovat totta nyt eivätkä vasta lomalla, saatikka eläkkeellä.

Ensimmäinen eli ns. kartoitustapaaminen kestää 60 min, eikä se sido jatkoon. Kartoitustapaamisen hinta on 75€. Sen jälkeen valittavanasi on erilaisia valmennuskokonaisuuksia. Tapaamme kasvokkain tai esim Skypen avulla. Pakettiin kuuluu tarvittaessa etätuki sähköpostein. PREMIUM-valmennuksen hinta on 220€ kuukaudessa, kuuden kuukauden ajan, eli yhteensä 1320€ (sis alv. 24%). 

 

Asiakkaiden kokemuksia:

 

Pirkko auttoi minua ymmärtämään ajatuksiani ihmissuhteistani, työnteostani, terveydestäni sekä muista elämänalueistani. Yksin on vaikea pysähtyä, ajatella ja nähdä omaa tilannettaan kokonaisuutena. – Valmennuksen alkaessa koin yleistä väsymystä, kyllästymistä, jaksamattomuutta sekä tietynlaista stressiä ja uupumusta. Valmennuksen edetessä voimavarani lisääntyivät ja pystyin näkemään tilanteeni selkeästi sekä tekemään muutoksia tiettyihin asioihin. Ihminen on mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen terveys kaikki yhdessä vaikuttavat ihmisen vireystilaan. Pirkko on käytännöllinen ja kannustava valmentaja - hän aistii hyvin valmennettavan olotilan. Hän antoi minulle monta avainta iloa tuottavaan elämään. Erityisesti nautin meditoinnista. Kun tunnen oloni rauhattomasti, saan mieleni nopeasti rauhoittumaan meditoinnilla. Ruokailun merkitystä ei voi ikinä liikaa korostaa. Pirkko antoi hyviä vinkkejä ruokailuun ja ruokailurytmiin. Vihannes-, hedelmä- ja marjakapselit kuuluvat nyt ruokavaliooni. Vettä pyrin juomaan riittävästi joka päivä, nykyään valitsen usein teen juonnin kahvin sijaan.  Oman ihmistyypin tunnistaminen, auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin. -Merja

 

Pirkko, olet ollut minulle äärimmäisen tärkeä ihminen. Tupsahdit elämääni juuri sopivaan hetkeen. Sinulla on ihmeellinen kyky huomata ja nähdä asioita. Osaat kysyä juuri ne oikeat ja tärkeät asiat/kysymykset, jotka ovat "työntäneet" minut oikeaan suuntaan. Minusta on tullut rohkeampi, itsevarmempi ja energisempi. Olen aina yhtä ymmällään siitä, että mistä sinä tiedät, mistä narusta kannattaa vetää. Lisäksi olen saanut toimivia työkaluja, jotka ovat auttaneen minua toimimaan ja ajattelemaan rakentavammalla tavalla.
Jotain suurta on minussa tapahtunut ja siitä haluan kiittää sinua. -Karin

 

Tämä matka on muuttanut elämäni, jos ei nyt ihan kokonaan niin melkein kokonaan. Ensinnäkin olen oppinut ravinnosta ihan hurjasti ja sitä kautta oppinut rakastamaan tätä omaa temppeliäni – että ruokkisin kehoani mahdollisimman hyvin ja ravitsevasti. Sitä opettelen jatkuvasti, koska vanhoja tapoja on vaikea muuttaa. Sen lisäksi oma tapani ajatella on muuttunut melkein täysin. Omat mielipiteet eivät tietenkään ole mihinkään hävinneet, mutta ajatukset elämästä, sellaisista perustuksista ja uskomuksista ovat kääntyneet, kun olen oivaltanut, että voi valita sen puolen kolikkoa mitä haluaa katsella. Tässä nyt lyhyesti, paljonkin voisi vielä sanoa. -HannaOta yhteyttä, niin kerron lisää!
pirkko(at)eatbenow.com / +358 40 1955 424


Oikeudet muutoksiin pidätetään.